Sort Træbeskyttelse fra Primacol beskytter dit træværk

Farve, tekstur og udseendet på dit udendørs træværk vil med tiden ændre sig, og det vil blive mere trist at se på. Giver du træet en sort overfladebehandling, vil det fremover være mere modstandsdygtigt over for skidt, snavs og vejrlige forhold, og så er det et stilsikkert valg, som klæder langt de fleste huse. Behandler du ikke dit udendørs træværk med en eller anden form for træbeskyttelse, gør du dit træværk sårbart overfor angreb af mug, alger og svampe. Derfor er det vigtigt at du holder dit udendørs træværk skarpt, med en træbeskyttelse som holder det sundt og beskyttet i mange år.

Anvender du sort træbeskyttelse til dit hegn, skur, cykelskur eller træhus, helgarderer du dig da det sorte pigment i sort træbeskyttelse forhindrer solens stråler i at trænge igennem, og ind til træets overflade.

Køb sort træbeskyttelse skabt til det Skandinaviske klima

Hos Gebenna.com fører vi prismatch på alt sort træbeskyttelse, og lover markedets bedste priser! Desuden tilbyder vi gratis levering når du handler for over 399,-, og garanterer at du har dine varer inden for 1-3 hverdage!

Hvad er forskellen på olie- og vandbaseret træbeskyttelse?

Træbeskyttelse findes i en vandbaseret, en oliebaseret og i en hybrid-variant. Oliebaseret træbeskyttelse indeholder terpentin, hvor vandbaseret træbeskyttelse er fri for organiske opløsningsmidler. En hybrid træbeskyttelse kombinerer de bedste egenskaber fra den olie- og vandbaserede træbeskyttelse. Når du skal tage stilling til om du vil anvende vandbaseret eller oliebaseret træbeskyttelse, er der et par ting som du skal forholde dig til først. Hvis dit træværk er tidligere behandlet med oliebaseret træbeskyttelse, kan du frit vælge om du fremover vil fortsætte med at behandle det med oliebaseret træbeskyttelse, eller om du vil anvende vandbaseret træbeskyttelse eller en hybrid. Er dit træværk derimod i forvejen behandlet med vandbaseret træbeskyttelse, kan du ikke anvende oliebaseret træbeskyttelse herpå. I så fald skal du anvende en hybrid, som du senere hen kan overmale med et vandbaseret produkt. Med miljøet for øje, er vandbaseret træbeskyttelse at foretrække. Da den indeholder få opløsningsmidler. Desuden er den let at arbejde med, og rengøringen af pensler og malerruller efterfølgende, er nem. Oliebaseret træbeskyttelse holder længere og trænger længere ind i dybden på træet.

Kan man få miljøvenlig træbeskyttelse?

Ja! Når du er på udkig efter miljøvenlig træbeskyttelse, skal du kigge efter et svanemærke, en ecolabel eller EU-miljømærket blomsten.

Heldækkende træbeskyttelse Vandbaseret

Hos Gebenna.com fører vi udelukkende træbeskyttelse som lever op til de høje krav som det Skandinaviske klima stiller, samtidig med at alle produkter er produceret med omtanke for miljøet. En ideel træbeskyttelse er beskyttende mod fremkomst af skimmel, mug og alger samt vind og vejr, holdbar og bevarer farve og glansintensitet. Vores vandbaserede træbeskyttelse giver dig den bedste holdbarhed og det flotteste r4esultat på dit træ. Dens cremede konsistens gør den let at arbejde med, og du undgår dryp fra pensel eller malerrulle. Desuden flyder vores vandbaserede træbeskyttelse smukt sammen, så du er garanteret en perfekt finish! Se vores Skandinavisk Heldækkende Træbeskyttelse som er særligt udviklet til det Skandinaviske klima, her.