Invester i en maler og andre håndværkere, inden du skal have lavet tilstandsrapport

Tilstandsrapporten er uden sammenligning et vigtigt stykke værktøj både for køber og for sælger når der skal handles hus.

Derfor er det også vigtigt at du som sælger gør hvad du kan for at sikre dig den bedste tilstandsrapport. Hvad tilstandsrapporten indeholder og hvordan du får den lavet kan du læse mere om her https://tilstands-rapport.dk.

Lige nu skal det handle om, hvilke håndværkere der kan hjælpe dig i processen med at få solgt dit hus.

Maleren er vigtig

En maler kan selvfølgelig ikke forvandle en faldefærdig bygning til et drømmeslot, men faktisk kan en maler gøre meget mere end du tror. Et hus der fremstår nymalet vil nemlig give både køber og byggesagkyndig et meget bedre indtryk, og i sidste ende føre direkte til et hurtigere salg.

Find maler i lokalområdet der kan hjælpe dig med opgaven hvis du gerne vil have et bedre salg. Skal du have malet meget, så overvej evt. at indhente flere tilbud, for at se om der er penge at spare.

En murer eller entreprenør

Et andet punkt som mange købere typisk hurtigt kigger efter er husets ydre tilstande. Er der revner i muren, fejl i stribefundament eller andre ting der indikerer at huset ikke er stabilt udefra, vil du hurtigt skræmme eventuelle købere væk. En murer eller en entreprenør vil ofte hurtigt kunne reparere mindre udvendige skader uden det koster en masse, og det kan derfor være en god investering.

En elektriker

Når du skal sælge dit hus skal der både laves en tilstandsrapport og en el rapport, men selv små fejl i dine elinstallationer kan give en skarp anmærkning som skræmmer køber selvom det er relativt billigt at udbedre.

Derudover skræmmer det også køber allerede ved en fremvisning hvis der er ledninger der hænger løst, lys der ikke virker eller andre ting der ser ufærdige ud.

Kan du ikke selv udbedre disse små fejl og mangler, så er et besøg af en elektriker godt givet ud, både inden der kommer evt. købere forbi til en fremvisning, men bestemt også inden der skal laves el-rapport.