Få designet et iPhone cover lige efter din smag

iPhone er uden tvivl en genial opfindelse. Derfor er det heller ikke uden grund, at det er mange menneskers foretrukne smartphone. Men det betyder også, at rigtigt mange mennesker har den samme slags smartphone. Eller i hvert fald én, der ligner. Hvis du derfor har en iPhone, og du gerne vil skille dig lidt mere ud, har du mulighed for at designe dit helt eget iPhone cover. Her kan du selv vælge både farve og form, så det passer til lige præcis dine ønsker. Design dit iPhone cover som du ønsker.

Vælg blandt alle regnbuens farver

Når du designer dit eget cover, har du mulighed for at vælge blandt alle tænkelige farver. Du kan naturligvis også sammensætte flere forskellige farver. Det er fuldstændigt op til dig. Det er nemlig dig der skaber dit eget cover design iPhone.

Sæt dit eget motiv på iPhone

Når du designer dit eget cover, har du også mulighed for at lave et cover, hvor du selv vælger motivet. Det kan være, at du gerne vil have et billede af dine venner, dine kæledyr eller noget helt tredje. Motivet kan så blive printet, så det sidder på coveret. Det vil uden tvivl give dig en unik mobil, der skiller sig ud fra alle andres.

Giv din smartphone en anderledes form

Med et specialdesignet cover har du også mulighed for at give din iPhone en anden form. Hvis du eksempelvis er den uheldige type, kan det være en fordel med et cover, der ikke er helt glat bagpå. I stedet kan det have nogle bobler eller knapper, der gør det nemmere for dig at holde fast i din iPhone. På den måde er du mindre tilbøjelig til at tabe din smartphone.

Du kan også give smartphonen en anden form, der er mere brugervenlig for dig. Ligesådan kan du også designe sjove ører eller lignende, hvis du gerne vil have en iPhone, der skiller sig væsentligt ud.

Et cover beskytter også din smartphone

Foruden de mange æstetiske fordele ved at designe et cover, får din smartphone selvfølgelig også den bedste beskyttelse. Når du har et cover på din iPhone, skal du ikke længere bekymre dig om, hvorvidt du taber iPhonen. Hvis den falder ud af din lomme, taske eller dine hænder, vil coveret tage det værste slag. Derfor vil det også være coveret, der går i stykker – og ikke din iPhone.