Fundablokke kan bruges til gør-det-selv projekter

Fundablokke vil umiddelbart virke som et af de mest kedelige og tarvelige produkter for den private forbruger der har interesse i gør-det-selv branchen. Det er det bare langt fra hvis man tager de kreative briller på eller f.eks. vil bygge et skur eller anlægge carport gør-det-selv.

Fundablokke til fundament i skur og carport

Lad os starte med hvordan og hvad du skal bruge fundablokke til i et rigtigt gør-det-selv projekt f.eks. til anlægning af carport el. et skur. Det er nemlig ikke unormalt at man står i den situation som husejer.

 

Der er selvfølgelig også en nemmere løsning til anlægning af skur, men den mest holdbare er at anlægge et skur med fundament. Et fundament anlægges med fundablokke rundt i kanten og det er det du skal bruge fundablokke til. Det samme gælder hvis du skal have en carport der er holdbar med cementgulv, her er det også en god idé at bruge fundablokke til at lave solid grund under de tons tunge biler der skal køre ind og ud af en carport dagligt.

DIY projekter med fundablokke

Den lidt mere hobby agtige DIY (Do It Yourself) del af fundablokke, handler om mindre alternative projekter man kan bruge fundablokke til. Der er flere anvendelsesmuligheder og det er generelt blevet populært blandt DIY-folket på Instagram og Pinterest at bruge fundablokke til diverse projekter. Herunder er et par af de ideer fundablokke bruges til:

  • Skoreol – En af de mest populære anvendelsesmetoder
  • Udendørs møbler – Det kan f.eks. være reoler og borde
  • Blomsterbed – Hullerne i blokkene kan bruger til at plante blomster i.

Som du kan se er mulighederne på denne front mange og du kan lade dig inspirere til endnu flere muligheder på de sociale medier hvor mange influencer og bloggers dagligt laver nye kreative ting med dette ellers kedelige byggemateriale.

 

Jeg vil opfordre dig til også selv at være kreativ med fundablokke og evt. finde på helt nye måder at bruge dem på.

Fundablokke pris og størrelser

Fundablokke er ret billige, altså de har en ret lav stk. pris, men fragten kan altså være lidt dyr da der er tale om et betonprodukt som vejer godt til. Generelt har de en pris på 11-25 kr. stk. alt efter hvilken størrelse du vil købe.

 

Hvilket bringer os videre til de forskellige størrelser man kan få fundablokke i. Generelt er fundablokke 23x20x50 cm den mest populære størrelse, men den fås altså i alle disse størrelser:

  • 15x20x50 cm
  • 19x20x50 cm
  • 23x20x50 cm
  • 29x20x50 cm
  • 33x20x50 cm
  • 39x20x50 cm

Som du måske hurtigt lægger mærke til, så er der kun en varierende størrelse og det er bredden på fundablokkene. Til de lidt mere anderledes gør-det-selv projekter kan det være mere relevant at bruge de andre størrelser, da det ikke er altid den mest populære størrelse rækker til brugssituationen.

 

Held og lykke med dine gør-det-selv projekter!