Ekstra fundablokke efter byggeprojekt? Brug det som natbord!

Hvis du har haft gang i et større eller mindre byggeprojekt, hvor du har brugt fundablokke, så kan det være, at du har nogle i overskud. Hvis det er tilfældet, så er der heldigvis noget, du kan bruge dine overskydende fundablokke til! Det kan du læse mere om her!

Få det rå ind i hjemmet

Fundablokke er fantastiske til at bygge med! De er fremstillet af beton, som er et sliddygtigt og holdbart materiale, og de anvendes ofte til at bygge sokler med! Men du kan som sagt også bruge dem til andre ting. Du kan bruge dem til at bygge møbler af, og det giver et sejt og råt look til hjemmet, som kan være et godt modspil til dine andre finere møbler. Det kan tilsammen give hjemmet et harmonisk udseende, og så kan de tunge betonklodser også være med til at skabe en ro i hjemmet, fordi de ser så solide og robuste ud.

Brug fundablokke som natbord

Du kan f.eks. vælge at bruge dine overskydende fundablokke til at bygge et natbord med! Det er ikke særlig svært at fremstille, og det kræver langt fra den store ekspertise. Du kan lægge fundablokkene ned, så den jævne sider vender opad. Du kan derefter lægge en fundablok oven på en anden, så begge jævne sider vender opad. Disse skal du nu støbe sammen med cement, og vupti: Så har du et flot og råt natbord. Det smarte er også, at du kan bruge hullerne i fundablokkene til at placere de ting, du gerne vil have ved hånden, når du ligger i din seng. Det kan f.eks. være en god bog eller din mobiloplader.

Et større natbord

Du kan også vælge at bygge et lidt større natbord, hvis du gerne vil have plads til flere ting. Så skal du blot bruge flere fundablokke. Du kan bruge fire fundablokke og placere de første to, som anvist i teksten ovenfor. Du kan derefter tage de andre to blokke og placere den ved siden af og støbe dem alle sammen. Du kan også vælge at lave et højere natbord, hvor du har tre fundablokke alle placeret oven på hinanden. Det er helt op til fantasien, hvordan du vælger at gøre det. Er du nysgerrig på fundablokke? Så kan du læse mere om dem og købe dem på https://fundablok.dk/.